Leie turbuss Trondheim

Hos Norges største busselskap kan du også leie turbuss!

Som eneste busselskap i Norge er vi sertifisert innen trafikksikkerthet med ISO 39001. Slik kan du være trygg på reisen med våre turbusser!

Vår turavdeling i Trondheim har utleie av turbusser til de fleste formål. Bland dette med lang erfaring og variert kompetanse så kan vi hjelpe dere å skreddersy et opplegg uansett om det er bedriften, korpset, idrettslaget, klubben eller vennegjengen som skal på tur. Ingen gruppe er for liten, ingen utfordring for stor! Hos oss finner du utleie av minibuss så vel som stor turbuss.

Nettbuss turbussFor å sikre deg en behagelig reise er alle våre busser utstyrt med:

·         Regulerbare seter
·         Toaletter
·         Leselys
·         Kjøleskap
·         Kaffetrakter/varmtvann
·         Radio/CD
·         DVD
·         WiFi (på utvalgte busser)
·         Air Condition
·         Guidesete og mikrofon

For grupper med spesielle behov har vi i samarbeid med Norges Handicapforbund fått bygd en buss som kan tilpasses etter behov, denne er utstyrt med rullestolheis og handicaptoalett.

Vi kan også tilby leie av rutebusser og minibusser ved behov.

Les mer om hvilke typer turer du kan leie turbuss til.

Best på kundeservice


Vår turbussavdeling består av mennesker med lang erfaring innen turdrift og kundeservice. Denne kombinasjonen skal sikre deg den beste kundeopplevelsen fra første kontakt, til bussen er leid og turen gjennomført.

Bussjåfør kundeserviceNår du tar kontakt med oss garanterer vi respons innen en virkedag, og snarlig avklaring rundt din forespørsel om å leie en turbuss.

Vær trygg på vår leveranse


Nettbuss er Norges største busselskap, noe som gir deg som kunde trygghet rundt å leie buss av oss. En stor busspark sikrer stabilitet også ved ekstraordinære hendelser. Skulle noe hende underveis på turen kan du være sikker på å få en løsning på hurtigst mulig måte.

Nettbuss i Trondheim har også samarbeid med en rekke leverandører som sikrer deg de beste prisene på pakkereiser, med eller uten minibuss/turbuss.

Våre sjåfører og busser


Alle våre sjåfører har lang erfaring med kjøring av turbuss, de gjennomgår grundig opplæring som blant annet omfatter førstehjelp, brann og ulykkesberedskap. Slik kan du som kunde være trygg på at du er i de beste hender, lene deg tilbake og slappe helt av.

At vi har noen av de hyggeligste sjåførene i området får vi stadig tilbakemeldinger om, slik skal det også være. Ved leie av turbuss hos Nettbuss kan du være sikker på å bli møtt av de beste sjåførene.

Våre beste bussjåførerFor å gi deg den beste opplevelsen arbeder vi aktivt med kjørestil blandt våre sjåfører. Dette bidrar til å gi deg en behagelig reise som er bærekraftig for miljøet. Vi er sertifisert innen både miljø og sikkerhet, noe som stiller svært høye krav til alle ledd i organisasjon, buss, sjåfør, administrasjon og utstyr.

Vi kjører for deg! 


Alt handler om dine drømmer, dine ønsker, og dine planer. Vi er her for å muliggjøre gjennomføringen av nettopp DIN busstur. Ta kontakt med oss i dag for å planlegge din tur med Nettbuss turbusser! 

Fornøyde kunder på busstur

 Nettbuss

 

Kontaktinformasjon

 

e: travel@nettbuss.no
m: 407 05070

Bestillingsskjema

 

Gruppereiser

 

Leie turbuss

 

Information in English


Nyhetsbrev