Leie buss Trondheim


Nettbuss har utleie av topp moderne busser til enhver anledning. Vi har lang erfaring med busscharter, både på en og flere dager.

Bruk vår erfaring tidlig i planleggingen av deres reise, slik kan vi bidra til å gjøre denne best mulig for dere. Vårt kontaktnettverk og våre verktøy kan spare deg både tid og penger.

Vi har mange typer busser som du kan chartre, og samarbeider med flere aktører som tilbyr utleie av den typen buss du som kunde ønsker.

Det er mange anledninger til å leie en buss, her er noen av de mest vanlige:

Bassengkjøring / Klasseturer

 

Skal klassen på svømming eller utflukt? Kjør til bassenget i en buss av Nettbuss, rammeavtalen med Trondheim Kommune sikrer dere en svært fordelaktig pris ved leie av buss fra oss.

Korpstur / Cup / Samling

 

Om det er korpsstevne, cup, kretssamling eller lignende tar våre erfarne sjåfører gjerne oppdraget. Bussene har god bagasjeplass, så alt utstyr får plass. Trenger dere hjelp til å sette sammen programmet hjelper vi gjerne.

Kurs og konferanse

 

Trenger du hjelp eller ideer for å planlegge din bedrifts neste konferansetur? Ta kontakt for forslag og priser. Har dere spesielle ønsker og behov ombord i bussen strekker vi oss langt for å møte disse.

Kick off


Trenger dere en skikkelig boost i forbindelse med lansering, eller kanskje dere ønsker en skikkelig teambuilding? Vi samarbeider med flere arrangører og resorter som kan tilby nettopp det dere er ute etter.

Blåtur


Overraskelsesmomentet er viktig i gjennomføringen av en blåtur, noe som stiller krav til god planlegging. Her har vi lang erfaring, og vi er gjerne med på å skape litt ekstra moro ombord i bussen.

Bryllup


Kanskje den største dagen i ditt liv! Vi ruller gjerne ut den røde løperen, pynter bussen eller gjør ekstra stas på dere etter ønske. Lei en av våre flotte busser til å frakte dine gjester mellom vielsen og selskapet.

Julebord


Gjør transporten til en del av det sosiale, lei en buss som kjører dere samlet til og fra årets julebord. 

 

Ingen gruppe er for liten, ingen utfordring for stor!

 

 

Nettbuss

 

Kontaktinformasjon
 

 

e: travel@nettbuss.no
m: 407 05070
Bestillingsskjema


Nettbuss Travel Trondheim