Ekspressbussen Larvik – Oslo legges ned - busstilbudet på E18 styrkes


 

buss_i_siv_644x420.jpg

 
31. august blir siste dag for ekspressbusslinjen NX14 Stavern – Larvik – Sandefjord – Oslo. Samtidig styrker Nettbuss ekspressbussen som går Sørlandet – Oslo med flere avganger og «åpner dørene» i Vestfold.

Dagens tilbud med direktebuss fra Stavern, Larvik sentrum og Sandefjord sentrum til Oslo innstilles ved utgangen av august, mens tilbudet Vestfold - Oslo og Vestfold - Sørlandet med linje NX190 Sørlandsekspressen styrkes.
 
Styrker tilbudet på E18
Kunder i Vestfold kan fra 1. september reise med alle linje NX190 sine avganger til og fra Oslo og Sørlandet. Her har det tidligere vært noen restriksjoner på hvilke avganger som kan ta med passasjerer i Vestfold. I tillegg blir det opprettet to nye avganger på ukedager der den ene er et tidligtilbud som starter på Rugtvedt kl. 05:25 og er inne i Oslo kl. 07:45. Den neste nye avgangen starter på Tangen og er i Oslo kl. 15:45. Nye avganger fra Oslo til Vestfold vil ha avgangstider kl. 09:00 og 17:00.
 
Reisedager og periodebillettene videreføres
Kunder fra områdene Stavern, Larvik sentrum og Sandefjord sentrum mister sitt ekspressbuss-tilbud og må ta seg opp til Ringdalskrysset eller Fokserød på E18 for å reise med Nettbuss express linje NX190. Når veiprosjektet på Farriseidet i Larvik står ferdig vil det bli et nytt ekspressbusstopp med stor parkering som våre kunder fra Larvik kan benytte.

Dagens pendlerbilletter mellom Vestfold og Oslo på NX14 videreføres fra 1. september på NX190. Dette innebærer at kunder med Reisedager på NX14 nå kan bruke disse på NX190.