Endringer fra 1. juni


Billett må kjøpes til rett avgang

Fra 1. juni må reisende kjøpe billett til spesifisert avgang også på TIMEkspressen, og billett kan ikke benyttes på andre avganger. Slik har det vært på Nettbuss express hele tiden, mens det har vært åpent innenfor samme dag på TIMEkspressen. Endringen er en naturlig konsekvens av at prisene varierer fra avgang til avgang.

På TIMEkspressen kan billett benyttes på avgangen før eller etter avgangen den er kjøpt for, dersom det er ledig plass.

spesifisert avgang_nettbuss.no.jpg

Spesialbagasje

Nå er det mulig å kjøpe plass til spesialbagasje på nettbuss.no når du skal reise med oss.  Spesialbagasje har mulighet for større ytre mål enn vanlig bagasje. Det vi definerer som spesialbagasje er blant annet; sykkel pakket i sykkelbag, golfbag, pulk, surfebrett m.m. Maks mål og vekt per kolli: 50 x 60 x 220 cm/ 23 kilo. Spesialbagasje vil du fra 1. juni finne som tilleggstjeneste når du kjøper billetter på nettbuss.no.

Periodekort og verdikort

Periodekort og verdikort som tidligere har vært i salg på bussene utgår 31.05.17. Berørte kunder, på linjer der periodekort/verdikort har vært i salg, har fått direkteinformasjon om dette. Alternativet til periodekort/verdikort er Reisedager. Reisedager kjøpes på nettbuss.no/reisedager.

Reisedager dekker alle behov for deg som reiser ofte på en strekning. Du kan velge mellom:
• 30 faste Reisedager (for deg som reiser ofte)
• 14 faste Reisedager (perfekt om du ikke skal pendle hele måneden)
• 5 valgfrie Reisedager (for deg som reiser av og til)
• 10 valgfrie Reisedager (for deg som reiser av og til)

Tur/retur billetter

Du som ønsker tur/retur-billett kan kjøpe disse på nettbuss.no. Da vet vi hvilken avgang du skal være med og har beregnet plass til deg. Det blir ikke lenger mulig å kjøpe tur/retur-billett om bord i ekspressbussene. Slik som dette har fungert til nå, så har returbilletten vært en åpen retur der den ikke har vært knyttet til spesiell avgang. Det er uheldig for deg som kunde når mange er ute og reiser og vi ikke vet hvilken avgang du skal være med. Vi har fortsatt tur/retur-billetter, men disse må kjøpes til spesifisert avgang på nettbuss.no/mobil-app.

Grupperabatt

De aller fleste linjene i ekspressnettverket har ikke grupperabatt. På noen få linjer har det derimot vært mulig å få slik rabatt om bord i bussene. Vi ønsker at alle små og store grupper kjøper billettene på nettet. Nettprisene på alle våre linjer varierer på ulike avganger. Dette har med tilbud og etterspørsel å gjøre. Er man tidlig ute med billettkjøpet er det penger å spare, også for grupper.

Fylkesinterne regler for TE3, TE6 og TE9 i Østfold og for NX146, NX170 og NX450 i Sogn og Fjordane videreføres.

Familierabatt utgår

En generell familierabatt vil det ikke lenger være på våre ekspressbusser. Derimot så kan det komme kampanjer rettet mot voksne som reiser sammen med barn. Kampanjebilletter kjøpes på nettbuss.no og vil bli kommunisert ut i nyhetsbrev, annonser og på nettbuss.no når de kommer. Fylkesinterne regler for familierabatt på TE3, TE6 og TE9 videreføres i Østfold.