Nettbuss Bus4You kjører Bispeveien og øker antall avganger fra 17. august 2015

Fra 17. august 2015 kommer Bus4You (BY8) igjen til å kjøre Fv35 via Bispeveien på tur fra
Nøtterøy – Tønsberg - Oslo. Da er ruta tilbake på samme trasé som tidligere ble brukt av TIMEkspressen linje 8.

- Vi har erfart at vi ikke vinner noe på å kjøre E18 fra Tønsberg til Oslo etter at problemene med Skjeggestadbrua og fare for kødannelser og forsinkelser oppstod. Derfor kjører vi som tidligere Fv35 via Revetal og imøtekommer samtidig et sårt savnet tilbud for folk som bor i det området, sier avdelingsleder Per Roger Madsen i Nettbuss Ekspress.

Flere avganger

På ukedagene blir det ni daglige avganger hver vei til/fra Oslo, like mange avganger som i sommerprogrammet, men som er to avganger mer enn før sommeren. Både lørdager og søndager blir det seks avganger i hver retning.

Bedre kapasitet

De mest populære avgangene kommer til å bli kjørt med vanlig 50 seters ekspressbuss for å bedre kapasiteten på disse avgangene. Også dette er nytt siden før sommeren.

Kjører Tjøme – Oslo også til høsten

Sommertilbudet til Tjøme kommer til å fortsette utover høsten med to avganger på ukedagene og en avgang på lørdager og søndager.

- Alt i alt så mener vi at ekspressbusstilbudet nå blir bedre for flere kunder, så håper vi bare at de bruker dette tilbudet, sier Per Roger Madsen i Nettbuss Ekspress.

To busskonsepter Nøtterøy – Tønsberg - Oslo

Nettbuss Ekspress trafikkerer strekningen med to konsepter:

- Bus4You som er høystandardproduktet med tre seter i bredden og totalt 33 seter i bussen. Bussene har spesielt gode skinnseter og det er god plass både til siden og til neste sete foran.

- Nettbuss express som er en god ekspressbuss i vanlig størrelse med 50 sitteplasser. Her er det gunstigere priser enn i komfortproduktet.

 

Kundesenter

t: 05070

e: 05070@nettbuss.no