Nettbuss Ekspress kjører til Karmøy fra 5.september 2013

Nettbuss Ekspress opererer rutetilbudene Nettbuss Bus4You og Nettbuss express mellom Bergen og Stavanger. Fra 5.september inkluderes også Karmøy i rutetilbudet for ekspressbussruten Bus4You.

Som følge av at T-forbindelsen åpner 5.september klokken 12:00, og nytt øst-vest veisamband ved E39 i Tysvær etableres, innlemmer vi nå Karmøy i vårt rutetilbud. Vi vil betjene sambandet på begge sider via Mjåsund og Håvik terminaler. Men merk at avganger 5.september før klokken 12:00 må kjøre en annen trasé siden veien ikke er åpen.

- Vi har lenge ventet på å gi innbyggerne på Karmøy et bedre rutetilbud, og nå får vi endelig muligheten til å realisere dette, sier adm.dir. Bjørn Morten Vold i Nettbuss Bus4You. Karmøy vil bli betjent både med våre Bus4You komfortavganger og 50 seters ekspressbusser.

Nettbuss Bus4You vil kjøre både gamle E39 via Aksdal og i den nye forbindelsen mellom Mjåsund-Fosen og Kopervik.

- Fra 5.september blir det også flere direkteavganger mellom Bergen og Stavanger. Reisetid på 4 timer og 20 minutter fra sentrum til sentrum er i høyeste grad konkurransedyktig med bil og fly, sier Vold. 

Nettbuss Bus4You som daglig kjører mellom Bergen og Stavanger har blitt kåret til ”Best i test” både av Stavanger Aftenblad og Sunnhordland Avis.

 

Kundservice

t: 05070

05070@nettbuss.no