Reis med mobilen

Nå kan du reise enda enklere med mobilen. Vi har nå oppdatert våre tjenester for mobil for at det skal bli raskere og enklere for deg som kunde å bestille billetter, samtidig som vi har oppgradert og tilpasset flere nyttige funksjoner.reis_med_mobilen_1.jpgHva vi ønsker å tilby deg som kunde med vår oppdaterte løsning for mobil?

1. Søk og kjøp
Du kan nå ved enkle tastetrykk søke opp ønsket rute og bestille billett til den avgangen som passer deg best. Du får deretter tilsendt billettene til telefonen via mail eller SMS, etter eget ønske.

2. Billettenbillett_pa_mobil.jpg
Billettene som du får tilsendt via mail og sms er ditt personlige reisebevis. Du kan også velge å legge billetten din i Apple Passbook. For deg med Android telefon finnes det tilsvarende apper som leser det samme billettformatet. Prøv f.eks. PassWallet som du finner i Google Play.

Vi har ikke ansvar for teknologien som leveres av andre leverandører, men håper du setter pris på at vi allikvel tilbyr denne tjenesten og muligheten til deg.

3. Sanntid
Hvis du lurer på hvor ekspressbussen din er, så har vi også gjort vår sanntidstjeneste enda bedre. Du behøver bare å velge hvilken linje du ønsker å se, er bussen rett rundt hjørnet kan du også enkelt velge den og kjøpe billetten din direkte fra sanntid.

4. Min side
Din personlige side er nå også optimalisert for mobil, her kan du nå enkelt gjøre endringer til både brukerprofilen og dine kredittkortavtaler, samt at du får en god oversikt over hvilke billetter du har kjøpt.

5. Kunderegistrering og betalingsavtale
Når du registrerer deg som kunde hos oss får du en full oversikt over dine kjøp på nettbuss.no og du kan finne frem kvitteringer og billetter når du måtte ønske. Du kan også lagre en betalingsavtale og personlige opplysninger slik at bestillingsprossen går enda raskere. Og sist men ikke minst, du får gratis avbestillingsforsikring, da har du muligheten til å kansellere reisen inntil 24 timer før avreise uten at det koster deg en krone.

6. Setereservering
Det er nå også mulig å gjøre setereservasjoner via mobilen, men nå i begynnelsen er det kun med avganger fra Bus4you på Vestlandet dette er mulig.

 

 

Hvis du har spørsmål eller det er noe du lurer på rundt våre mobil-tjenester. Så ta gjerne kontakt med vårt kundesenter:

          t: 05070

                        e: 05070@nettbuss.no