TIMEkspressen kjører til Tusenfryd i sommer også!

TIMEkspressene fra Østfold har de siste somrene kjørt innom Tusenfryd. Dette har vært populært blant barn og unge, og ikke minst hos foreldrene. Også i denne skoleferien kan du reise med TIMEkspressen til Norges største fornøyelsespark.

Nettbuss har tre TIMEkspresslinjer fra Østfold til Oslo; Linje 3 Strømstad/Halden-Sarpsborg-Moss-Oslo, Linje 6 Hvaler-Fredrikstad-Råde-Oslo og Linje 9 fra Indre Østfold til Oslo. Alle de tre linjene vil ha 2 daglige avganger til Tusenfryd og 2 daglige avganger hjem igjen i perioden 24. juni til
18. august.

- De siste årene har vi fraktet mange barn og ungdommer til og fra Tusenfryd på somrene, forteller markedssjef Harald Fleisje i TIMEkspressen.  Vi vet mange setter spesielt stor pris muligheten til å ta en buss direkte til Tusenfryd. Mange foreldre ønsker at barna får fylt noen av dagene med aktiviteter i skoleferien, når de selv er på jobb, sier Fleisje.
 
- Vi har fått mange tilbakemeldinger om at foreldrene opplever TIMEkspressen som en trygg og rimelig reisemåte for barna.  Alternativet for mange barn og unge er å bli kjørt av foreldrene hvis de for eksempel skal til Tusenfryd, mener Fleisje. I april fikk vi de første henvendelsene om vi skulle kjøre via Tusenfryd i sommer, forteller han.

De første avgangene fra Østfold stopper ved Tusenfryd omtrent når parken åpner på formiddagen. Den siste avgangen hjem igjen går i det tidsrommet portene stenger.

Om en ønsker å finne ut når bussen går til og fra Tusenfryd er det enkleste å søke opp avganger på www.nettbuss.no.  Her er det også mulig å forhåndskjøpe billett for barna.

Det er også mulig å ringe 177, ruteopplysningen for Østfold eller TIMEkspressens kundesenter på 05070.