TIMEkspressen linje 9 legges ned fra 23. juni 2014

Styret i Nettbuss Ekspress har besluttet å legge ned TIMEkspressen linje 9 fra 23. juni. Nettbuss beklager sterkt de ulempene nedleggelsen vil skape for de mange gode og lojale kunder som har reist med ruten. Vi vil benytte anledningen til å takke alle dem som har gjort det mulig å opprettholde busstilbudet fra Indre Østfold til Oslo i mange tiår.

Linje 9 gikk med et betydelig underskudd i 2013 og forventer et tap på flere millioner kroner også i 2014.

I møte med ordførere i Indre Østfold, representanter fra Regionrådet i Indre Østfold, Østfold kollektivtrafikk samt Østfold fylkeskommune 15. oktober 2013 varslet Nettbuss at uten økt offentlig kjøp ville ikke selskapet kunne videreføre driften av ekspressruten. Avisen Smaalenene og NRK Østfold ble informert om det samme. For Nettbuss var det viktig å informere allerede i oktober slik at en prosess for å redde linje 9 kunne starte så tidlig som mulig.

Dessverre er det ikke blitt funnet rom for økt offentlig innsats, og styret i Nettbuss Ekspress AS måtte ta den tunge beslutningen å legge ned linjen fra 23. juni 2014. Av hensyn til en stab med meget dyktige sjåfører var selskapet nødt til å foreta en avklaring i rimelig tid før endringen skjer.

Om det kommer nye initiativ som kan sikre lønnsom drift på linjen vil Nettbuss selvsagt ta i mot det med stor glede.

 

Kundeservice

t:05070

e: 05070@nettbuss.no