Bus4You - komfort til lavpris!

150829_b4y_kart.png

Bus4You er en luksuriøs ekspressbuss, og et helt unikt konsept i Norge. Vi er blant de første som innfører bestilling kun på nett. Vi har flere daglige avganger med de mest komfortable bussene du noen gang har kjørt. I tillegg har vi færre stopp.

setene.jpg

b4y_pliktogram-row.jpg

Ønsker du å arbeide kan vi tilby arbeidsbord, strømuttak og det er fri tilgang til trådløst internett. Bussene har selvsagt sikkerhetsbelter, aircondition og wc om bord. Alt dette for å gi deg den mest komfortable bussreisen.

Behagelige seter

Stolene i våre busser er av ekte skinn. Det betyr ganske enkelt at de er svært komfortable. Det er kun tre seter i bredden. Du kan lene stolryggen godt bakover slik at komforten blir bedre enn businessklasse på fly. Dessuten er det ekstra god plass mellom stolradene, så du kan trygt legge deg bakover uten å forstyrre naboen, og sove bort turen. Alle bussene har setebelter.

Strømuttak

Ved hvert enkelt sete er det stikkontakt. Det betyr at du kan plugge inn mobillader, pc eller annet utstyr som trenger strøm for å kunne brukes på turen.

Gratis internett

Det er fri tilgang til internett i bussen. Vi bruker to forskjellige internettleverandører; Ice og Telenor, dette for å sikre deg den beste nettilgangen hele veien. Du kan se hvordan dekingen er i området vi kjører ved å klikke på leverandørnavnene.

 

Mer om Nettbuss

Vær trygg og kjøp billett på forhånd – det lønner seg!

Vær trygg og kjøp billett på forhånd – det lønner seg!

27.08.2015 10:47:46

På populære avganger, særlig om sommeren og rundt høytider når mange vil reise, kan det være smart å sikre seg plass. Les mer »

Nettbuss Bus4You kjører Bispeveien og øker antall avganger fra 17. august 2015

Nettbuss Bus4You kjører Bispeveien og øker antall avganger fra 17. august 2015

07.08.2015 12:45:43

Fra 17. august kommer Bus4You (BY8) igjen til å kjøre Fv35 via Bispeveien på tur fra Nøtterøy – Tønsberg - Oslo.

Les mer »

Setereservasjon

Setereservasjon

26.08.2015 13:28:42

Nå kan du på flere av linjene til Nettbuss express reservere det setet du ønsker. Dette krysser du av for når du kjøpet billetten på nettet.
Les mer »

Direktebuss til Hvaler på fredager i sommer

Direktebuss til Hvaler på fredager i sommer

25.06.2015 14:34:47

Vi setter opp en direktebuss fra Oslo til Hvaler hver fredag fra og med 26. juni til og med 14. august.

Les mer »