Bus4You - komfort til lavpris!

komfor_1.jpeg

Ekspressbuss Sandnes - Stavanger - Haugesund - Leirvik - Bergen

 

Bus4You er en lukseriøs ekspressbuss, og helt unikt konsept i Norge. Vi er blant de første som innfører bestilling kun på nett. Vi har flere daglige avganger med de mest komfortable bussene du noen gang har kjørt. I tillegg har vi færre stopp, det gjør at vi bruker kun fem timer på strekningen Stavanger - Haugesund - Bergen.

 

Ønsker du å arbeide kan vi tilby arbeidsbord, strømuttak og det er fri tilgang til trådløst internett. Selvsagt er det også airconditioning og wc om bord. Alt dette for å gi deg den raskeste og mest komfortable bussreisen.

 

Kort reisetid

Direkterute kjøres på 4t 30m (uten om Haugesund). Avganger hver mandag og fredag (merket direkterute)

 

Behagelige seter

Stolene i våre busser er av ekte skinn. Det betyr ganske enkelt at de er svært komfortable. Det er kun tre seter i bredden. Du kan lene stolryggen godt bakover slik at komforten blir bedre enn businessclass på fly. Dessuten er det ekstra god plass mellom stolradene, så du kan trygt legge deg bakover uten å forstyrre naboen, og sove bort turen. Bussene har selvsagt tre-punkts setebelte.

 

Strømuttak

Ved hvert enkelt sete er det stikkontakt. Det betyr at du kan plugge inn mobillader, pc eller annet utstyr som trenger strøm for å kunne brukes på turen.

 

Gratis internett

Det er fri tilgang til internett i bussen. Vi bruker to forskjellige internettleverandører; Ice og Telenor, dette for å sikre deg den beste nettilgangen hele veien. Du kan se hvordan dekingen er i området vi kjører ved å klikke på leverandørnavnene.

 

b4y_pliktogram-row.jpg

Mer om Nettbuss

Mulig streik i Nettbuss

Mulig streik i Nettbuss

24.04.2014 14:23:43

Nettbuss varsler mulig streik innen områdene Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark og Oppland fra og med arbeidets oppstart mandag 28. april. Les mer »

Busselskapene City-Trafik og Nettbuss Danmark fusjonerer, og blir en ny sterk aktør på det danske markedet

Busselskapene City-Trafik og Nettbuss Danmark fusjonerer, og blir en ny sterk aktør på det danske markedet

23.04.2014 16:09:42

Det nye selskapet blir et joint-venture mellom franske Keolis og norske Nettbuss, og vil samlet få mer enn 1.500 medarbeidere og 450 busser på veiene i Danmark. Det nye selskapet vil hete Keolis, og få en markedsandel på 13 prosent, og blir dermed det nest største busselskapet i Danmark.

Les mer »

I påsken utvider Sørlandsekspressen med direkteavganger

I påsken utvider Sørlandsekspressen med direkteavganger

04.04.2014 14:22:40

I påsken utvider Sørlandsekspressen antall avganger, nå også med direkteavganger, mellom Sørlandet og Oslo. Hos oss får du rimelige priser, komfortable busser, gratis internett og en avslappende reise.

De billigste billettene kjøper du på nettbuss.no

Les mer »

TIMEkspressen kutter prisene

TIMEkspressen kutter prisene

04.04.2014 12:15:16

Fra 3. februar 2014 kutter vi prisene på voksen enkeltbillett. Samtidig sløyfer vi rabattene for voksne (t/r-rabatt, verdikort* og bedriftsavtaler). Det gjør det enklere for deg og mer rettferdig for alle. Sjekk prisen på din strekning på nettbuss.no, du kan også ringe 05070 eller spørre sjåføren.

Les mer »