BY8: Oslo - Tønsberg - Nøtterøy - Tjøme

 

Bus4You er en luksuriøs ekspressbuss og et helt unikt konsept i Norge. Vi har flere daglige avganger med de mest komfortable bussene du noen gang har kjørt. I tillegg har vi færre stopp.

bus4you_jens.jpg

b4y_pliktogram-row.jpg

Ønsker du å arbeide kan vi tilby arbeidsbord, strømuttak og fri tilgang til trådløst internett. Selvsagt har bussene tre-punkts sikkerhetsbelte, aircondition og wc om bord.
Alt dette for å gi deg den raskeste og mest komfortable bussreisen.

Rutetrasé
Bussen kjører Tjøme - Tønsberg - Revetal - Oslo.

Behagelige seter
Stolene i våre busser er av ekte skinn. Det betyr ganske enkelt at de er svært komfortable. Det er kun tre seter i bredden. Du kan lene stolryggen godt bakover slik at komforten blir bedre enn businessklasse på fly. Dessuten er det ekstra god plass mellom stolradene, så du kan trygt legge deg bakover uten å forstyrre naboen, og sove bort turen.

Strømuttak
Ved hvert enkelt sete er det stikkontakt. Det betyr at du kan plugge inn mobillader, pc eller annet utstyr som trenger strøm for å kunne brukes på turen.

Gratis internett
Det er fri tilgang til internett i bussen. Vi bruker to forskjellige internettleverandører; Ice og Telenor, for å sikre deg den beste nettilgangen hele veien.

For pendlere og andre som reiser ofte
Til deg som reiser ofte tilbyr vi Reisedager; enten 30 Faste Reisedager, samt 5 og 10 valgfrie Reisedager. Les mer her

Prøveprosjekt med kontantfri ekspressbuss

Bus4You (BY8) mellom Nøtterøy - Tønsberg - Oslo startet opp med kontantfrie busser fra januar 2015. Billetter kjøpes på forhånd via nett/mobil eller om bord på bussen.
På nett/mobil kan det betales med kort (Visa/MasterCard og Visa Electron).

På bussen kan det betales med kort via online betalingsterminal som tar både debet- og kredittkort; herunder BankAxept, Visa Electron, Visa og EuroCard/MasterCard.

For de som ikke har eller får bankkort av en eller annen årsak, kan billett kjøpes hos Narvesen på jernbanestasjonen i Tønsberg. Ellers så finnes følgende alternativer:

Faktura:
Kjøp på nett/mobil kan for privatpersoner betales med tilsendt faktura.

SpendOn Visa gavekort:
Alle, uansett alder, kan anonymt kjøpe et SpendOn Visa gavekort med kontanter. Dette kan brukes som betalingsmiddel på nett/mobil og om bord på bussen. Dette kjøpes hos alle Narvesen,
7-Eleven og Shell/7-Eleven, Kiwi, Joker, Meny, SPAR og Coop-butikker over hele Norge.
Planen er å etablere samarbeid med utvalgte utsalgssteder og kiosker for kontantsalg.

 

Rutetabeller

 Rutetabell BY/NX8
      Gyldig t.o.m 31.10.2016