Om bord på Bus4You

setene.jpg

Vi har flere daglige avganger med de mest komfortable bussene du noen gang har kjørt. Hør bare: Det er kun tre seter i bredden. Setene er i skinn, det er god seteavstand og du kan lene stolryggen bakover. Ønsker du å arbeide, har alle plassene arbeidsbord, strømuttak og det er fri tilgang til trådløst internett. Selvsagt er det er airconditioning og wc om bord.

 

4-30.jpg
Indikerer tidsbruk på raskeste avgang.

3-punkt-sikkerhetsbelte.png
Alle våre busser har setebelter.

aircondition.png
Alle våre busser har aircondition som sørger for frisk og god luft hele veien frem. 

wifi.pngFri tilgang til internett i bussen. Vi bruker NetCom, Ice og Telenor som leverandører på våre busser. Du kan se hvordan dekingen er i området vi kjører gjennom her. 

leather.pngSetene i Bus4You-bussene er alle av ekte skinn. Det betyr at de er svært komfortable og slitesterke og faktisk bare blir mer behagelig jo mer de blir brukt.

strom.pngDu kan plugge inn mobilladeren, pc/mac - eller hva du enn har som trenger strøm for å kunne brukes på turen. Ha en nyttig tur og få ting gjort om du vil.

slappe-av.png... eller kanskje du bare vil slappe av?
I våre komfortable seter er det god plass og svært behagelig å sitte, så du kan lene deg trygt tilbake og sove store deler av turen om du ønsker det.

god-avstand.pngDet er ekstra god plass mellom stolradene slik at du skal slippe å ligge i fanget til naboen om du legger stolryggen litt bakover. Du kan også vifte litt med tærne og sitte skikkelig godt, selv om du skal sitte i mange timer.

bord-i-seterygg.pngDet er bord i seteryggen slik at du har noe å legge den bærbare på - eller matpakka.Det er bord i seteryggen slik at du har noe å legge den bærbare på - eller matpakka.

wc.png
Det er selvsagt toalett om bord.