Bagasje og sykkel

Bagasje
Reisende kan fritt ta med håndbagasje som får plass under setet foran eller i hattehyllen.
Utover håndbagasje kan den reisende fritt ta med inntil 2 kolli som må plasseres i bussens bagasjerom. Det påløper en ekstra kostnad per kolli utover 2 kolli. Kjøp av ekstra kolli om bord i bussen forutsetter plass på bussen og avgjøres av sjåfør. Maks. mål og vekt per kolli:
A + B + C = maks 175 cm/ 23 kilo.

All bagasje skal være forsvarlig pakket og merket med navn og telefonnummer til eier.
Vi oppfordrer til at ekstra bagasje kjøpes sammen med billetten på nettbuss.no.

Barnevogn
Barnevogner kan medtas i den utstrekning plassen tillater det og skal anbringes etter anvisning av bussjåføren. Barnevogn befordres fritt.

Ski/snøbrett
Ski/snøbrett skal være godt pakket og befordres fritt.

Sykkel
Sykkel medtas i den utsetrekning det er plass. Sjåføren tar den endelige avgjørelsen om hvor mange sykler som kan tas med. Sykkel bør pakkes i sykkelbag. Vi oppfordrer reisende til å kjøpe sykkelplass på nettbuss.no. Vi gjør oppmerksom på at prisen kan variere fra linje til linje.

Spesialbagasje
Nå er det mulig å kjøpe plass til spesialbagasje på nettbuss.no når du skal reise med oss. Spesialbagasje har mulighet for større ytre mål enn vanlig bagasje. Det vi definerer som spesialbagasje er blant annet; sykkel pakket i sykkelbag, golfbag, pulk, surfebrett m.m. Maks mål og vekt per kolli: 50 x 60 x 220 cm/ 23 kilo. Spesialbagasje vil du finne som tilleggstjeneste når du kjøper billetter på nettbuss.no.

Våpen og ammunisjon
Våpen skal være forsvarlig pakket i futteral eller lignende. Våpenets hoveddel oppbevares sammen med eventuell ammunisjon i bussens bagasjerom. Sluttstykke skal holdes adskilt fra hoveddel og må tas med i håndbagasjen. Våpen befordres fritt.

Transportøren er ikke ansvarlig for tap av eller skade på gjenstander som tas med fraktfritt med mindre det kan påvises forsett eller grov uaktsomhet fra betjeningens side.

Les mer om vilkår og vedtekter.

Merk at disse reglene gjelder kun for ruter i Norge, regler for internasjonale reiser finner du på nettbuss.se/resevillkor