Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Vy | Finn din neste bussreise her

Korona: Dette gjør Vy

Endringer fra 18. mars

Fra 18. mars vil flere ekspressbussruter bli midlertidig innstilt, og de fleste andre ruter blir betydelig redusert. Bruk reiseplanleggeren for oppdaterte rutetider.

Vi beklager ulempene dette medfører.

Vår - og sommerreiser

Flybussen i Trondheim legges ned

Kjøp billetter i Vy-appen og på vy.no

Aktuelle priser


Oslo–Kristiansand fra kr 99,-

Stryn–Oslo fra kr 399,-

Oslo–Elverum fra kr 49,-

Gjøvik–Oslo lufthavn fra kr 49,-

Bergen–Ålesund fra kr 379,-

Sarpsborg–Oslo fra kr 139,-

 

Prisene gjelder 1 voksen

Nyttig informasjon

Før du reiser er det lurt å sjekke at alt er på plass. Her finner du informasjon om våre billetter, hvor og hvordan du kjøper billett. Lurer du på hva du kan ha med deg på bussen, regler for dyr eller fasiliteter på bussen, se fanen "På bussen" under. 

Våre billetter >>

Periodebilletter >>

Kjøp og betaling >>

Lurer du på hvor mye bagasje du kan ta med deg, eller om bussene våre har toalett? Her finner du blant annet informasjon om ekspressbussene våre, bagasje og hvordan du reiser med barn, dyr eller rullestol.

Bagasje og pakkeforsendelser >>

Barn på bussen >>

Dyr på bussen >>

Har du en tilbakemelding til oss? Eller har du mistet noe på bussen? Her finner du informasjon om dine rettigheter og hittegods, samt våre kontaktpunkter.

Hittegods >>

Henvendelser om lokale reiser >>

Klage og refusjon >>

Kundesenter >>

Ofte stilte spørsmål >>

Passasjerrettigheter >>

Reisevilkår >>

Reis smart, trygt, komfortabelt og miljøvennlig

Smart

Å reise med Vy er både smart og enkelt. I 2019 hadde bussene våre en gjennomsnittlig punktlighet på 96 %! Er du medlem hos oss har du til enhver tid full oversikt over dine reiser, enkel tilgang til billetter og oversikt over trafikkmeldinger som gjelder din reise. Som medlem får du også tilgang til gode tilbud og kampanjer.   

Sikkerhet

Vår moderne bussflåte er oppdatert med det siste innen sikkerhetsutstyr og alle bussene er utstyrt med sikkerhetsbelter. Våre dyktige og rutinerte sjåfører setter sikkerhet høyt. Sammen er vårt mål null skadde i trafikken! 

Komfort

Vi ønsker at du som reiser med oss skal ha en så behagelig reise som mulig. Derfor er våre ekspressbusser utstyrt med wi-fi, klimaanlegg, toaletter og strømuttak. På noen ruter tilbyr vi et ekstra komfortabelt alternativ som vi kaller Vy express plus.   

Miljø

Å reise kollektivt minsker påvirkningen på miljøet. En full buss frakter omtrent like mange personer som det går i 35 personbiler. Vi jobber hele tiden med å tilpasse trafikken slik at så mange som mulig reiser sammen og mengden utslipp per person blir mindre. Ta hensyn til miljøet og reis kollektivt!