Nettbuss og NSB har blitt Vy. Les mer på vy.no

Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Vy.no | Finn din neste bussreise her

Reis med Vy mellom Sogn og Bergen.


Nå kjører vi strekningen Sogndal - Voss - Bergen sammen med toget. Ta buss Sogndal - Voss og tog Voss - Bergen.

Husk å velge Bergen jernbanestasjon og ikke Bergen busstasjon når du søker opp reisen. 

Aktuelle priser

Oslo - Kristiansand fra kr 99,-

Stryn - Oslo fra kr 379,-

Gjøvik - Oslo lufthavn fra kr 49,-

Oslo - Hvaler fra kr 139,-

Sarpsborg - Oslo fra kr 129,-

 

Prisene gjelder 1 voksen

Reservasjon av sete

Nyttig informasjon

Før du reiser er det lurt å sjekke at alt er på plass. Her finner du informasjon om våre billetter, hvor og hvordan du kjøper billett. Lurer du på hva du kan ha med deg på bussen, regler for dyr eller fasiliteter på bussen, se fanen "På bussen" under. 

Våre billetter >>

Periodebilletter >>

Kjøp og betaling >>

Reisende med nedsatt funksjonsevne har rett til å reise med Vy så langt det er praktisk mulig.

Les mer om hvordan du bestiller billett med rullestolplass >>

Lurer du på hvor mye bagasje du kan ta med deg, eller om bussene våre har toalett? Her finner du blant annet informasjon om ekspressbussene våre, bagasje og hvordan du reiser med barn, dyr eller rullestol.

Bagasje og pakkeforsendelser >>

Bussene våre >>

Barn på bussen >>

Dyr på bussen >>

Har du en tilbakemelding til oss? Eller har du mistet noe på bussen? Her finner du informasjon om dine rettigheter og hittegods, samt våre kontaktpunkter.

Hittegods >>

Henvendelser om lokale reiser >>

Klage og refusjon >>

Kundesenter >>

Ofte stilte spørsmål >>

Passasjerrettigheter >>

Reisevilkår >>

Reis smart, trygt, komfortabelt og miljøvennlig

Smart

Å reise med Vy er både smart og enkelt. I 2018 hadde bussene våre en gjennomsnittlig punktlighet på 96 %! Er du medlem hos oss har du til enhver tid full oversikt over dine reiser, enkel tilgang til billetter og oversikt over trafikkmeldinger som gjelder din reise. Som medlem får du også tilgang til gode tilbud og kampanjer.   

Sikkerhet

Vår moderne bussflåte er oppdatert med det siste innen sikkerhetsutstyr og alle bussene er utstyrt med sikkerhetsbelter. Våre dyktige og rutinerte sjåfører setter sikkerhet høyt. Sammen er vårt mål null skadde i trafikken! 

Komfort

Vi ønsker at du som reiser med oss skal ha en så behagelig reise som mulig. Derfor er våre ekspressbusser utstyrt med wi-fi, klimaanlegg, toaletter og strømuttak. På noen ruter tilbyr vi et ekstra komfortabelt alternativ som vi kaller Vy express Plus.   

Miljø

Å reise kollektivt minsker påvirkningen på miljøet. En full buss frakter omtrent like mange personer som det går i 35 personbiler. Vi jobber hele tiden med å tilpasse trafikken slik at så mange som mulig reiser sammen og mengden utslipp per person blir mindre. Ta hensyn til miljøet og reis kollektivt!