Nettbuss og NSB har blitt Vy. Les mer på vy.no

Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Pressemelding - 12.03.2019

NSB-konsernet er i endring og samler tog- og bussvirksomheten i Norge og Sverige under en ny, felles merkevare: Vy. 

Den nye merkevaren gir buss og tog felles identitet og viser kundene at NSB blir noe nytt.

Les mer

Invitasjon til pressekonferanse om nytt navn for Nettbuss og NSB

NSB-konsernet er i endring og samler tog- og bussvirksomheten i Norge og Sverige under en ny, felles merkevare. Navneskiftet og bakgrunnen for endringen er tema for pressekonferansen.

Les mer

Belte i buss kampanje

De unge tar mest buss og er de dårligste beltebrukerne. Men ting er i endring. Færre unge mener nå det er sosialt akseptert å droppe beltet i buss, viser en undersøkelse fra Statens vegvesen. Nå starter beltekontrollene i buss igjen!

Les om kampanjen

Vi har lansert ny app

Vi vet at mange har ventet på vår nye app - og nå er den her! Kjøp billetter, få ruteinformasjon, priser og tilgang til Mine sider raskt og enkelt, kun ved noen få tastetrykk.

Les mer og last ned

Endringer i kundekategorier

Fredag 22. februar gjør vi endringer i våre kundekategorier. Vi innfører studentrabatt og endrer aldersinndelingen på barn, ungdom og voksen. 

Les mer

Vi korresponderer med toget på Gol

Ønsker du å ta toget fra Bergen eller Oslo til Gol, kjører vi korresponderende busser fra Gol til Hemsedal torsdag, fredag og søndag.

Les mer

Vi har lansert nye nettsider

Vi har fått splitter nye nettsider. Nettbuss.no er mer tidsriktig, ryddig og er blitt mobiltilpasset. Mine sider har blitt mer oversiktlig og sidene har generelt fått et realt løft. Her kan du lese mer om de konkrete endringene som er gjort.  

Les mer >>

Nytt navn, (nesten) samme produkt

I forbindelse med nytt salgssystem og nye nettsider har vi gjort noen endringer på våre periodeprodukter. Mye er likt, men det er noen endringer som kan være viktige å vite om. Har du Reisedager eller vurderer å kjøpe dette anbefaler vi at du tar en titt her. 

Les mer >>

Følg oss i sosiale medier

Vi snakker mer enn gjerne med deg om våre Nettbuss express reiser, reisemål og annet som kan være interessant. Følg oss for å være oppdatert på de seneste nyheter, konkurranser og gode reisetips. Vi håper du liker å følge oss like mye som vi liker å høre fra våre kunder.  

Facebook >>  Instagram >>

Hva har Norge å by på?

I sommer var det premiere på en splitter ny tv-serie. Humorkollektivet Humornieu reiste "Norge Rund" i en buss fra Nettbuss express for å finne svar. Resultatet ble en tv-serie som ikke er en tv-serie.

Se episodene her >>