Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her.

Vi anbefaler Mozilla Firefox eller Google Chrome som nettleser for PC/Mac. 

Aktuelt

Vi har lansert nye nettsider

Vi har fått splitter nye nettsider. Nettbuss.no er mer tidsriktig, ryddig og er blitt mobiltilpasset. Mine sider har blitt mer oversiktlig og sidene har generelt fått et realt løft. Her kan du lese mer om de konkrete endringene som er gjort.  

Les mer >>

Nytt navn, (nesten) samme produkt

I forbindelse med nytt salgssystem og nye nettsider har vi gjort noen endringer på våre periodeprodukter. Mye er likt, men det er noen endringer som kan være viktige å vite om. Har du Reisedager eller vurderer å kjøpe dette anbefaler vi at du tar en titt her. 

Les mer >>

Følg oss i sosiale medier

Vi snakker mer enn gjerne med deg om våre Nettbuss express reiser, reisemål og annet som kan være interessant. Følg oss for å være oppdatert på de seneste nyheter, konkurranser og gode reisetips. Vi håper du liker å følge oss like mye som vi liker å høre fra våre kunder.  

Facebook >>  Instagram >>

Hva har Norge å by på?

I sommer var det premiere på en splitter ny tv-serie. Humorkollektivet Humornieu reiste "Norge Rund" i en buss fra Nettbuss express for å finne svar. Resultatet ble en tv-serie som ikke er en tv-serie.

Se episodene her >>