Nettbuss og NSB har blitt Vy. Les mer på vy.no

Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Nettbuss og NSB blir Vy

Kanskje du allerede har fått med deg nyheten: Nettbuss og NSB blir Vy. Fordi verden rundt oss endrer seg, og da endrer vi oss også. 

Nettbuss og NSB kjører tog og buss i Norge og Sverige. Vi har vært i samme konsern lenge, men nå skal vi samarbeide tettere for å skape enda bedre reiseopplevelser.  

Vi utvikler nye måter å reise på som tar deg hele veien fra dør til dør, ikke bare til og fra stasjonen eller holdeplassen. Da blir det enklere å reise kollektivt. Det er bra for deg, for samfunnet og for miljøet. 

Og fordi vi endrer oss, endrer vi også navnet vårt. 

Vy er et skandinavisk ord som betyr utsyn, oversyn eller bilde av. Det er viktig for oss å ha vyer. Vy sier både noe om at vi skal gi gode reiseopplevelser, og at vi har store ambisjoner på vegne av kundene våre. 

Reis slik du pleier 
Det tar tid før alt er på plass. Du kan reise med oss akkurat som du pleier, og bruke de salgskanalene du er vant til å bruke. Når vi kommer med nyheter vil du bli informert. 

Vi jobber med å oppdatere nettsider og apper, endre utseendet på togene og bussene, få nye uniformer og utvikle helt nye løsninger som vil gjøre reisen din enklere. Gradvis vil endringene bli mer synlige.  

Velkommen om bord. Velkommen til Vy.  

Video: Nettbuss og NSB blir Vy >>


Hva betyr den nye merkevaren for deg? 

Her finner du spørsmål og svar >>

 

Publisert 12.03.2019