Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her.

Vi har lansert nye nettsider

Vi har fått splitter nye nettsider. Nettbuss.no er mer tidsriktig, ryddig og er blitt mobiltilpasset. Mine sider har blitt mer oversiktlig og sidene har generelt fått et realt løft. Her kan du lese mer om de konkrete endringene som er gjort.  


Fullversjon på mobil

Ny nettside er skalerbar for både mobil og nettbrett, noe som gjør opplevelsen på mindre enheter fullverdig. Det du ser på datamaskinen vil du finne igjen på mobil og nettbrett. Dette betyr en fullverdig opplevelse selv når du er på farten. 

Vi jobber for tiden med å få på plass en ny app. I mellomtiden kan du beholde den gamle appen, det vil ligge en snarvei til mobilversjonen i denne. Ellers anbefaler vi at du bokmerker nettbuss.no i nettleseren på mobilen din.  


Nettbuss.com

For de som foretrekker engelsk språk har vi også laget nettsiden på engelsk.


Periodebilletter

Det er enklere å både kjøpe periodebilletter og å benytte de på nett. Noen små endringer er gjort. Les mer om de her >>


Billetter kjøpt på "gamle" nettbuss.no

Har du billetter for kommende reiser kjøpt før 28.11 kan disse selvfølgelig benyttes. Dette gjelder både enkeltbilletter og periodebilletter. 


Setereservasjon

For øyeblikket er det dessverre ikke mulig å reservere sete. Setereservasjon vil etter hvert bli mulig på noen linjer. Flere linjer vil følge på etterhvert. 


Automatisk setetildeling

Reiser du med en av linjene hvor det er mulig med setereservasjon, men velger å ikke reservere sete, vil du bli tildelt et sete automatisk. Setenummer vil bli tilgjengelig på nettbilletten din 2 timer før avgang. Du vil også få tilsendt en SMS (uten ekstra kostnad) med setenummer.


Reservere rullestolplass på nett

Når du bestiller på nett senest 36 timer før avgang vil du ha mulighet til å reservere rullestolplass. For å reservere plass til rullestol klikk på "Rullestolplass" nederst i feltet "Reisende" i søkefeltet når du søker en reise på forsiden av nettbuss.no.