Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Bussene våre

Her finner du informasjon om bussene våre. Finner du ikke det du leter etter, prøv siden Ofte stilte spørsmål.


Fasiliteter på bussen

 • Toalett
  Det er toalett på alle våre ekspressbusser. 
 • Sikkerhetsbelte
  Det er sikkerhetsbelte på alle seter i bussene.
 • Strømuttak
  De fleste busser er utstyrt med strømuttak. Mange busser har på hver seterad og noen har på annenhver seterad. Er du avhengig av strøm anbefaler vi deg å reservere plass, slik at du er sikret strømuttak ved ditt sete. 
 • Klimaanlegg
 • Wi-fi

 

Internett

Wi-fi på bussen er veldig populært og kan du surfe helt gratis på våre ekspressbusser. Det mobile datanettet har sine begrensninger og dekningen kan være dårlig i noen områder. Manglende wifi-tilgang eller lademulighet gir ikke grunnlag for refusjon av billettverdi. Hvis alle i bussen er tilkoblet samtidig kan det også gi noen utfordringer. Generelt fungerer nettet godt slik kan at du koble deg til med PC, nettbrett eller telefon.

 

Mat og drikke

Det er ikke mulighet for å kjøpe mat og drikke på bussene, men det er selvsagt lov å ha med medbrakt. Men husk å ta hensyn til dine medpassasjerer. På noen av våre busser er det muligheter for å få kjøpt mineralvann.