Nettbuss og NSB blir Vy. Les mer på vy.no

Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her.

Over 1340 stoppesteder

Bussen kan noe verken tog eller fly kan. Den kan ta deg med overalt. Med 12 linjer dekker vi mer enn 1300 holdeplasser i store deler av Sør-Norge.  


Reis behagelig og sikkert

Å reise med buss er en fin måte å reise på. Ikke bare får du nyte omgivelsene på reisen, men det er også miljøvennlig og økonomisk. Norge har fantastisk natur, og mange av våre linjer tar deg både langs fjordene, opp på fjellene og til de største byene. 

Når du reiser med Nettbuss express får du en behagelig og sikker reise. Bussene er utstyrt med sikkerhetsbelter og vi er ISO sertifisert innenfor sikkerhet. Alle våre busser har toalett, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og de fleste bussene er utstyrt med stikkontakter. Ønsker du ekstra komfort og store seter anbefaler vi en tur med våre dobbeltdekkere; Nettbuss express Plus. Disse bussene finner du på rutene NX190 Oslo - Kristiansand og NX146 Oslo - Måløy/Ulsteinvik.

 

Kjøp billett

Billetten kjøper du aller billigst på nettbuss.no. Trenger du hjelp til bestilling kan du besøke et av våre utsalgssteder eller ringe kundesenteret vårt på tlf 407 05 070. Du får også kjøpt billett på bussen, men da kan vi ikke garantere plass. 

 

"Det er sytalaust å ta buss. Då kan ein både slappe av, lese og strikke undervegs."