Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her.

Reis til Göteborg med buss

Ønsker du å reise til en by som byr på både historie, familievennlige attraksjoner, inspirerende butikker, kule hoteller, verdenskjente restauranter og hippe barer? Da er Gøteborg, Sveriges nest største by, stedet for deg.


Verdt å få med seg

I Göteborg finner du alltid noe å gjøre, uansett alder og interesser. Shoppinggatene er trange og koselige, og man finner et stort utvalg av små kafeer, bra restauranter, puber, barer og nattklubber. 

Botaniska Trädgården
Kun en trikketur fra sentrum ligger Botaniska Trädgården, Sveriges største botaniske hage. Dette er en vakker oase med rundt 16 000 forskjellige vekster, hvor du blant annet finner det kjente palmehuset, et 1 000 kvadratmeter hus med tropisk varme og eksotiske palmer. Her kan du nyte planter og blomster i verdensklasse, men også finne deg et koselig sted å koble av. Over en halv million mennesker besøker Botaniska hvert år, noe som gjør det til et av vestsveriges mest populære besøksmål. I Botaniska finner du også kafeér, butikker og utstillinger. 

Universeum
Universeum er stedet hvor lek leder til kunnskap. Her finner du en miks av dyr og planter forent med ny teknologi og spennende eksperimenter. Gå på regnskogsafari, opplev over 30 000 fiskearter i et av verdens største akvarier eller utforsk verdensrommet. Et besøk til Universeum er en uforglemmelig opplevelse for store og små. 

Kilde: goteborg.com/botaniska-tradgarden og universeum.se 


L300 Oslo - Göteborg

Reis fra Oslo til Göteborg med Nettbuss Bus4You eller Nettbuss express.

Reisetid: ca. 3 timer og 30 min. avhengig av avgang.
Avganger: flere ganger daglig, også i helgene. 

Alle avganger og priser finnes i rutesøket vårt.

Rutetabeller finner du på nettbuss.se >>