Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her.

Flybussen Trondheim - Værnes

Flybussen har avgang hvert 10. minutt store deler av døgnet, og betjener alle hotellene i Trondheim sentrum. Flybussen betjener holdeplasser nær Sirkus Shopping, Solsiden, Trondheim Sentralstasjon, Studentersamfundet, St. Olavs Hospital, NTNU Gløshaugen og Lerkendal.

Flybussen.no får du kjøpt billetter før du går ombord på bussen. Det lønner seg! Kjøp på forhånd og vær sikret best pris.

Rutetabeller for FB71 finner du her >>

Trasékart - se kart for hvor FB71 kjører >>

Holdeplass Sorgenfriveien er stengt  

Fra og med fredag 3. august klokken 18.00 er Sorgenfriveien stengt for trafikk, og holdeplassen kan ikke betjenes. Første holdeplass for Nettbuss Flybussen i retning Værnes blir i stengeperioden Brattsbergveien. Siste holdeplass på vei fra Værnes blir Tempevegen 11.

Dette gjelder også holdeplassene som gjelder for Flybussen Extra med drop-punkt Sorgenfriveien.

Reis billigere med familiebillett

Inntil fire barn til og med 15 år reiser gratis i følge med en voksen som kjøper ordinær en-vei voksenbillett (gjelder ikke hvis en voksen kjøper tur/retur billett.

Familiebillett gjelder ikke for skoleklasser eller større grupper som reiser sammen.

 

Kollektive knutepunkt

Vi anbefaler forøvrig å benytte overgang til/fra lokalbuss ved følgende kollektive knutepunkt: Lerkendal, Studentersamfundet, Dronningens gate, Strandveien og Strindheim.

Sorgenfriveien og Trondheim S er velegnet for henting og bringing med bil eller taxi.


FlybussenExtra

Nettbuss Flybussen og TrønderTaxi tilbyr sammen produktet FlybussenExtra. Dette er produktet for deg som vil ha effektiv, rimelig og komfortabel reise fra døra di til døra på Trondheim lufthavn Værnes. Til og fra flyplassen, hele døgnet!

FlybussenExtra er perfekt for deg som bor eller jobber litt unna Flybussen sin trasé, og som vil slippe å ha bilen stående på Værnes.

Les mer om FlybussenExtra >>