Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Lei buss - få den beste reisen

Å leie buss hos Vy gir deg den «beste reisen», og du som kunde kan være sikker på at din turbuss er skreddersydd for å legge til rette for det sosiale på bussturen, med høy komfort, stor fleksibilitet og med sikkerhet i fokus.

Ønsker du å møte kompetente, løsningsorienterte og serviceinnstilte medarbeidere som hjelper deg i planleggingen av din busstur leier du buss hos Vy. Servering om bord, guide og andre tilleggstjenester er også en del av servicen vi tilbyr deg som ønsker å leie turbuss. 

Norges største busselskap finner du over store deler av landet, og uansett hvor du trenger å leie buss kan du alltid kontakte oss.

Ønsker din gruppe en pakkereise med buss, fly, hotell og aktiviteter i inn- og utland kan også dette bestilles hos oss.

Buss er den beste transportmetoden for din kickoff, konferanse, korpstur, fotballcup, klassetur, blåtur eller julebord. Ved å leie en buss kommer du fram på destinasjoner som er vanskelig tilgjengelig for andre transportmidler, og alle får reise sammen. Start arrangementet allerede om bord på bussen!

Vår lange erfaring og store nettverk gjør Vy til din totalleverandør når du skal leie buss.

  

Praktisk informasjon for deg som leier buss 

Før reisen bør du gjøre en totalvurdering av pris, sikkerhet og leveringssikkerhet. Dobbeltsjekk at din bekreftelse stemmer med dine ønsker, og gi oss tilbakemelding om det er noe du vil endre på.

Underveis er dialog med sjåføren viktig, og om du skulle ha spørsmål kan du alltid kontakte oss.

Etter reisen vil våre sjåfører gå gjennom bussene, og hittegods blir tatt vare på av den lokale avdelingen. Ta kontakt om dere har glemt noe!