Nettbuss og NSB blir Vy. Les mer på vy.no

Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her.

Selskapet

Nettbuss AS er et heleid datterselskap av NSB og består av selskapsstaber og driftsavdelinger organisert i ni regioner i Norge. I tillegg er Nettbuss AS morselskap for Team Verksted AS i Norge og Nettbuss AB og Nettbuss Travel AB i Sverige. Vår historie går tilbake til 1925, med oppstarten av Selburuta i Trøndelag.

Nettbuss AS ledes av Ole Engebret Haugen, og har kontorlokasjon i Schweiggardsgate 23, Oslo. Fra 1.1.2016 er det etablert seks selskapstaber og en ledergruppe på åtte personer. Nettbuss praktiserer desentral drift, med mange stasjoneringssteder i Norge. Hovedvirksomheten er rutekjøring på oppdrag fra offentlige anbudsgivere.


Nettbuss AS 

Nettbuss AS opererer kontrakter med offentlige oppdragsgivere som Ruter, Skyss, AtB, Kringom, Fram, Østfold kollektivtrafikk, Agder kollektivtrafikk, Opplandstrafikk, Hedmarkstrafikk og Brakar. Nettbuss har en markedsandel på ca. 30 prosent i det norske bussmarkedet.

Den kommersielle avdelingen opererer et landsdekkende nettverk av ekspress- og flybusser. I tillegg tilbyr selskapet omfattende turkjøring for grupper.

 

Team Verksted AS

Team Verksted AS er et datterselskap som består av 12 heleide og to deleide verksted og har lang erfaring i vedlikehold og service på spesielt tyngre kjøretøy.

 

Nettbuss i Sverige

Nettbuss i Sverige består av selskapene Nettbuss AB, Nettbuss Travel AB og Nettbuss Stadsbussarna AB og Team Verstad AB. Virksomheten i Sverige er organisert i et konsernselskap Nettbuss AB, som er et datterselskap av Nettbuss AS.