Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her.

Vi anbefaler Mozilla Firefox eller Google Chrome som nettleser for PC/Mac. 

Selskapet

Nettbuss AS er et heleid datterselskap av NSB og består av selskapsstaber og driftsavdelinger organisert i ni regioner i Norge. I tillegg er Nettbuss AS morselskap for Nettbuss Travel AS, Nettbuss Sverige AB og Team Verksted AS. Vår historie går tilbake til 1925, med oppstarten av Selburuta i Trøndelag.

Nettbuss AS ledes av Ole Engebret Haugen, og har kontorlokasjon i Schweiggardsgate 23, Oslo. Fra 1.1.2016 er det etablert seks selskapstaber og en ledergruppe på åtte personer. Nettbuss praktiserer desentral drift, med mange stasjoneringssteder i Norge. Hovedvirksomheten er rutekjøring på oppdrag fra offentlige anbudsgivere.


Nettbuss AS 

Nettbuss AS er i hovedsak et anbudsselskap som opererer kontrakter med offentlige oppdragsgivere som Ruter, Skyss, AtB, Kringom, Fram, Østfold kollektivtrafikk, Agder kollektivtrafikk, Opplandstrafikk, Hedmarkstrafikk og Brakar. Nettbuss har en markedsandel på ca. 30 prosent i det norske bussmarkedet.

 

Nettbuss Travel AS

Nettbuss Travel AS er et datterselskap som opererer et landsdekkende nettverk av ekspress- og flybusser. I tillegg tilbyr selskapet omfattende turkjøring for grupper.

 

Team Verksted AS

Team Verksted AS er et datterselskap som består av 12 heleide og to deleide verksted og har lang erfaring i vedlikehold og service på spesielt tyngre kjøretøy.

 

Nettbuss i Sverige

Nettbuss i Sverige består av selskapene Nettbuss Sverige AB, Nettbuss AB, Nettbuss Express AB og Nettbuss Stadsbussarna AB og Team Verstad AB. Virksomheten i Sverige er organisert i et konsernselskap Nettbuss Sverige AB, som er et datterselskap av Nettbuss AS.