Nettbuss og NSB blir Vy. Les mer på vy.no

Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her.

Vår virksomhet

Nettbuss leverer flere tjenester over flere virksomhetsområder. Vi leverer innenfor lokaltransport, ekspressbusser, tur, shuttletrafikk, flybusser og storbilvask.


Ekspressbuss

Nettbuss har gjort omfattende grep for å bedre tilbudet til sine passasjerer i ekspressbussmarkedet. Distrikts-Norge er knytt sammen med storbyer som Oslo, Göteborg, Malmö og København i ett nettverk. Alle busser har god komfort og gratis wifi. Bussene kan følges i sanntid.

Se rutetabeller eller finn reise nå >>


Flybuss

Ikke tenk på hvor du skal parkere bilen mens du er på tur, men ta bussen helt frem til døra på avgangshallen. Flere av Nettbuss sine datterselskaper kjører flybuss fra byen og ut til flyplassen, eller andre veien. Enkelt og behagelig fra dør til dør for deg og bagasjen din.

Se rutetabeller eller les mer >>


Turbuss

Vår jobb er å sørge for at du får «Den beste reisen», og at du som kunde skal få en skreddersydd reise som legger til rette for det sosiale på turen, med høy komfort, stor fleksibilitet med sikkerhet i fokus.

Les mer >>

 

Shuttlebuss

Nettbuss drifter shuttletrafikken rundt Oslo lufthavn. Shuttlebussen betjener transport fra OSL og kjører fire forskjellige ruter med 258 bussavganger hver eneste dag til hotellene og parkeringsplassen i nærheten av flyplassen. Med denne frekvense trenger du aldri å vente lenge.

Se rutetabeller eller les mer >>

 

Storbilvask

Nettbuss drifter flere vaskehaller med kapasitet til å håndtere store kjøretøy.