Kjøp reisedager og periodebilletter

Reisedager er for deg som reiser ofte på samme strekning. Periodebillett hos oss kalles faste Reisedager og passer for deg som reiser ofte, mens valgfrie Reisedager er for deg som reiser av og til.

Med periodebillett, faste Reisedager, kan du reise så mye du vil i løpet av en periode – og i begge retninger. Velger du valgfrie Reisedager, betaler du kun for de dagene du reiser, og du kan reise så mye du vil i løpet av en dag.

Ny engangsbillett utstedes 40 minutter etter at du brukte den forrige, og sendes automatisk til din mobil. Automatisk fornyelse: Du kan gjøre et nytt kjøp av Reisedager via SMS, eller abonnere på automatisk fornyelse på Min side.

Reserver plass om bord i bussen
Du kan sikre deg plass* på den avgangen du skal reise med, forutsatt at det er ledig plass når du bestiller. Bestill derfor i god tid. Dette gjør du ved å logge deg inn på din profil. Her bestiller du turen fra og til på vanlig måte.

Når du til slutt velger «Betal med Reisedager», så har du plass om bord i bussen!
* (ikke bestemt sete) 
 
OBS! Hvis du ikke får valgt soner, kan det hjelpe å bytte til en nyere versjon Internet Explorer eller en annen nettleser, for eksempel Chrome.

NX1 Notodden - Oslo har nye soner/holdeplasser fra 31. juli 2017. Sjekk her for å finne hvilke soner (fra-til) som passer for deg.

Velg soner og alder

Velg reisedager

Vennligst velg soner og alder på reisende for å kunne se tilgjengelige reisedager og priser


Har du flere spørsmål om Reisedager?
Se vår fullstendige oversikt over spørsmål og svar for Reisedager