Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.no. Ved å klikke "OK" godtar du at vi lagrer opplysninger som beskrevet her. Vi anbefaler at du bruker Google Chrome som nettleser. 

Norefjell

Norefjell ligger bare 1,5 time unna Oslo. Norefjell Skisenter har Nord-Europas største fallhøyde i heisanlegget med 1010 meter. Anlegget består av 14 heiser, 30 nedfarter og løyper som passer alle nivåer.

Kilde: norefjell.com

 

Ta bussen rett til skibakken

Når du kjøper heiskort sammen med bussbillettene blir det ikke bare billigere, du slipper også køen ved skisenteret. Vi slipper deg av og henter deg rett ved skisenteret, slik at det eneste du trenger å tenke på er å få med deg skiene.

Skibussen til Norefjell har oppstart 27. desember, og går hver dag i julen, vinterferien og påsken, samt lørdag og søndager frem til og med 19. april. 

Kjøp bussbillett og heiskort på nett

Heiskort legger du til etter at du har valgt avgang, i steget "Tilleggstjenester". Vi tilbyr heiskort kun når du kjøper tur/retur-billett på samme dato. Kortet blir utlevert ved ombordstigning på bussen. Du slipper å stå i kø på skisenteret og kan gå rett i bakken.

For priser, avganger og holdeplasser, bruk rutesøket.