Kjøp av billetter og betaling

 

Priser
Det er som oftest billigere å kjøpe billett på nett i stedet for å kjøpe hos sjåføren. Prisene på nettbillettene vil kunne variere fra dag til dag. Når du gjør rutesøk på nett eller app finner du nettprisen. Billettene blir i utgangspunktet tilgjengelig på nett 60 dager før avreise, og ofte lenger frem i tid enn dette.

I noen tilfeller vil du dessverre ikke finne priser på nettbuss.no. For reiser innenfor et fylke benytter vi i noen tilfeller lokale bestemmelser. Det betyr egne priser, rabatter og kundekategorier. Dette gjelder for Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Oslo, Akershus og Østfold.

Betaling
Betalingen på www.nettbuss.no skjer trygt igjennom 3D-secure hos Netaxept. Europeiske VISA eller MasterCard kan benyttes. Ved bruk av PayPal kan betaling utføres fra andre land utenfor Europa.
Verified by VISA og MasterCard SecureCode (3D Secure) er sikkerhetsløsningen som VISA og MasterCard benytter for å identifisere kortholder ved kjøp over internett. 3D Secure er et krav fra kortinnløserne for å gjøre handel over internett enda sikrere. Siste versjon av JAVA kan være nødvendig for at billettkjøpet med 3D Secure kan gjennomføres.

På nettbuss.no og mobil, kan du i tillegg også handle med Visa Electron.

VIPPS
Betal med VIPPS når du kjøper billetten på nett. Det anbefales å bruke Google Chrome som nettleser da vi av og til opplever problemer ved bruk av f.eks. Safari; Explorer og andre nettlesere.
Merk: Kvittering fra Vipps er ikke gyldig som billett. Et vellykket kjøp vil resultere i en bookingbekreftelse sendt på mail/sms.

Betaling på bussen
På bussen kan du betale med kort online gjennom BankAxept, Visa Electron, Visa og EuroCard/MasterCard.  

Vær trygg og kjøp billett på forhånd – det lønner seg!

På populære avganger, særlig om sommeren og rundt høytider når mange vil reise, kan det være smart å sikre seg plass. Du må kjøpe billetten på forhånd via nett eller mobil for å komme med den ekspressbussen du ønsker. Dersom bussen blir full vil det ikke alltid settes opp ekstrabuss. Vi anbefaler derfor å kjøpe billett i god tid.

På de fleste linjer kan du også reservere sete – kjekt når flere reiser sammen eller du ønsker vindusplass for å kunne nyte utsikten.

 150706_plassgaranti_artikkelbilde.jpg

Kundeservice

t: 407 05070

e: 05070@nettbuss.no

 

NB!

Setereservasjon kjøpes på nett eller mobil senest 20 minutter før bussen kjører fra første holdeplass. Du kan fremdeles kjøpe billett hos sjåføren dersom det er ledig plass.

For lokale reiser i Sogn og Fjordane gjelder fortsatt plassgaranti ved kjøp av billett om bord på bussen.